رهــــــــــــــــــــــــــا

طرز تهیه تبوله

دوشنبه, ۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۵۵ ب.ظ

طرز تهیه تبوله

طرز تهیه تبوله , طرز تهیه تبوله سالاد , طرز تهیه تبوله فتوش , طرز تهیه تبوله شف طیبه 

تبّوله سالاد لبنانی عربی است که به‌طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریز شده که اغلب با سیر و پیاز با روغن زیتون، آبلیمو و نمک همراه است، تشکیل شده.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه تبوله سالاد فتوش و عدس با کینوا و انار عربی و یونانی شف طیبه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه تبوله لبنانی

بلغور: نصف پیمانه

جعفری: یک لیوان و نیم (خرد شده)

سیر: سه حبه (له شده)

آب‌لیمو تازه: ۳ قاشق

پیاز یا پیازچه: نصف لیوان (خرد شده)

گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (خرد شده)

روغن زیتون: ۳ قاشق

آب‌ جوش: سه چهارم پیمانه

خیار: ۱ عدد

نمک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری (پودر شده)

طرز تهیه تبوله لبنانی

بلغور را در ظرفی بریزید و با یک قاشق روغن هم بزنید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید، روی کاسه را بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند و بعد بلغور را آبکشی کنید.بلغور را در ظرف مخصوص سرو غذا بریزید و سایر مواد از قبیل گوجه فرنگی، خیار، پیاز یا پیازچه، سیر، جعفری، آب‌لیمو، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس دو قاشق روغن زیتون روی آن بریزید و نوش جان کنید!

  • آفرین حامدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی